+31 (0)6 24 49 05 63 info@chocola-belga.nl
Selecteer een pagina

Nieuw! High Tea bij Chocola Belga in Arnhem

Chocola Belga, de ambachtelijke chocolaterie bekend om zijn kwalitatieve chocoladeproducten en persoonlijke cadeaus, heeft nu ook een high tea mogelijkheid in Arnhem geïntroduceerd. Leuk om te combineren met een workshop!

High Tea in Arnhem: Een zoete belevenis

Chocola Belga nodigt u uit om te genieten van een luxueuze high tea ervaring in het hart van Arnhem. Deze high tea is niet zomaar een theemoment; het is een viering van chocolade in al zijn vormen. Gasten kunnen genieten van een assortiment aan handgemaakte bonbons, chocolade truffels, en andere zoetigheden, allemaal gemaakt met de fijnste ingrediënten. Naast de chocoladedelicatessen worden er ook diverse theesoorten aangeboden om de smaakervaring compleet te maken. Deze high tea is perfect voor speciale gelegenheden, of gewoon als een verwenmomentje voor jezelf en je dierbaren.

Workshops: Duik in de wereld van chocolade

Chocola Belga biedt ook een reeks aan workshops aan voor zowel beginners als gevorderden in de kunst van chocoladebereiding. Deze workshops zijn ontworpen om deelnemers een hands-on ervaring te geven in het maken van chocolade, onder begeleiding van ervaren chocolatiers.

  • Workshop bonbons maken: Leer de geheimen van het maken van perfecte bonbons. Van het tempereren van chocolade tot het vullen van je creaties met heerlijke smaken.
  • Workshop chocoladefiguren maken: Leuk voor speciale gelegenheden of feestdagen! Deze workshop leert je hoe je chocolade figuren kunt gieten en decoreren.
  • Kinderworkshops: Chocola Belga biedt ook workshops aan speciaal voor kinderen, waar ze op een leuke en interactieve manier kennis kunnen maken met chocolade.

Elke workshop biedt niet alleen een leerzame ervaring, maar ook een gezellige tijd en natuurlijk mag je alles wat je maakt mee naar huis nemen of gelijk opeten.

Of je nu op zoek bent naar een unieke high tea ervaring in Arnhem, of je vaardigheden in chocoladebereiding wilt ontwikkelen, Chocola Belga biedt het allemaal. Met een passie voor chocolade en een toewijding aan kwaliteit en creativiteit, zorgt Chocola Belga ervoor dat elke bezoeker een onvergetelijke ervaring heeft. Boek je high tea of schrijf je in voor een van de workshops en ontdek de magie van chocolade bij Chocola Belga.

Graag tot ziens bij Chocola Belga

Chocola Belga, uw ambachtelijke chocola specialist, vind je in Arnhem en Nijmegen. In deze winkels verkopen wij onze ambachtelijk chocolade, macarons en niet te vergeten ambachtelijk gemaakt ijs. Kom snel langs voor een lekkernij. Je kunt ook contact opnemen via info@chocola-belga.nl of telefoonnummer +31 (0) 6 24 49 05 63.