+31 (0)6 24 49 05 63 info@chocola-belga.nl
Selecteer een pagina

Chocola Belga en Sinterklaas

Chocola Belga, een ambachtelijke chocolaterie, biedt een breed scala aan chocoladeproducten die perfect zijn voor de feestelijke Sinterklaasperiode. Hun assortiment omvat klassieke bonbons, unieke Ruby chocolade met een roze kleur en bessensmaak, en diverse chocolade klassiekers zoals chocolade pinda’s, nougat, en koffieboontjes. Voor kinderen bieden ze chocolade lollies, spekjes met chocola, marshmallows, en diverse chocolade figuren. Daarnaast verkopen ze het hele jaar door ambachtelijk bereid ijs.

Chocoladeletters van Chocola Belga

Een bijzonder onderdeel van hun aanbod zijn de chocoladeletters, die vooral rond Sinterklaas erg populair zijn. Deze letters kunnen gepersonaliseerd worden met logo’s, foto’s, en teksten, waardoor ze een uniek en persoonlijk cadeau vormen. Chocola Belga denkt graag mee met zowel individuele klanten als bedrijven, ongeacht het budget.

Workshops

Naast hun heerlijke producten biedt Chocola Belga ook workshops aan, zoals het maken van bonbons en holle figuren, en speciale kinderworkshops. Deze workshops zijn een leuke en interactieve manier om meer te leren over chocoladebereiding en om zelfgemaakte lekkernijen mee naar huis te nemen.

Winkels van Chocola Belga

Chocola Belga heeft winkels in Nijmegen en Arnhem, waar je hun ambachtelijke chocolade en macarons kunt kopen, evenals hun zelfgemaakt ijs. De winkels hebben ruime openingstijden, waardoor je gemakkelijk langs kunt gaan voor een zoete traktatie.

Een Zoet Sinterklaasfeest met Chocola Belga

Als je op zoek bent naar een speciaal en smakelijk cadeau voor Sinterklaas, dan zijn de chocoladeletters van Chocola Belga een uitstekende keuze. Met de mogelijkheid tot personalisatie zijn deze letters niet alleen een traktatie voor de smaakpapillen, maar ook een persoonlijk gebaar dat zeker gewaardeerd zal worden. Of je nu kiest voor een klassieke letter, een unieke Ruby chocoladeletter, of een van de vele andere chocoladelekkernijen, bij Chocola Belga vind je gegarandeerd iets om van te genieten tijdens het Sinterklaasfeest.

Je bent van harte welkom in één van onze winkels of bestel online. Klik op de letter voor de informatie >

sinterklaas letter